Beurtenkaart

• 50€ voor 5 speelbeurten
  • de kaart is enkel geldig tijdens het zomerseizoen 2019.
  • Maximum 1 beurtenkaart per deelnemer per zomerseizoen
  • De beurtenkaart kan niet worden gedeeld met anderen noch overgedragen.
  • Een beurtenkaartspeler is geen lid van TSB

Hoe een 5-beurtenkaart kopen

Deze  “Virtuele” kaart kan je kopen door contact op te nemen via e-mail met : tsb.leden@gmail.com.

Per kerend  antwoord  ontvang je dan de uitnodiging om over te gaan tot betaling van de 50€ op rekening van TSB : BE33 4387 1601 8146 met de vermelding “5 beurtenkaart”, uw naam en eventueel uw Tennis Vlaanderen (TV) aansluitingsnummer.

Per mail zal je dan de bevestiging van betaling ontvangen en wordt je beurtenkaart aangemaakt.

Hoe gebruiken om een terrein te reserveren

1. Inschrijven samen met- en door een “LID” van TSB via de website van TSB naar de terrein-reservatiemodule, kies een datum, een terrein en aanvangsuur en achter de naam van speler 2 zie je de ledengroep=beurtenkaart, hiermee geef je aan dat de beurtenkaart speler gaat betalen met de beurtenkaart, opslaan en de reservatie is klaar.
  2. Inschrijven met een andere speler met een beurtenkaart, dit kan enkel gebeuren per aanvraag via tsb.leden@gmail.com