(Re)Start to Tennis (S2T)

START MET DE MOOISTE SPORT TER WERELD

Of je nu jong of minder jong bent, ervaren of beginner, de mooiste sport ter wereld is er voor iedereen. Zin om te beginnen, schrijf je dan snel in voor “Start to Tennis”, het voordelige lessenpakket voor volwassenen en beleef heel wat plezierige speelmomenten. In 10 lessen krijg je tennis onder de knie, wat je leeftijd of niveau ook is.

Behalve sportieve kledij en schoeisel, hoef je geen materiaal aan te kopen. Onze Club voorziet in ballen en tennisrackets.

TENNIS IS EEN SOCIALE SPORT

De lessen worden gegeven in groepen van 4 deelnemers, met familie of vrienden en na het lesuur kan er worden nagepraat bij een drankje, ook leg je snel contacten met andere clubleden en proef je de gezellige clubsfeer.

TENNISSEN KAN HET GANSE JAAR DOOR

Regen of zon, tennissen kan je zowel oudoor (lente-zomer) als indoor (herfst-winter).

START TO TENNIS IS BUDGETVRIENDELIJK

Bij het volgen van een Start to Tennis-reeks moet je nog geen clublidgeld betalen. Je wordt wel aangesloten bij Tennis Vlaanderen, zo ben je ook verzekerd. Pas na de Start to Tennis-lessenreeks beslis je of je er verder mee wilt doorgaan en dan pas zal er nog een gedeeltelijke bijdrage aan lidgeld dienen te worden betaald.

ALGEMENE KENMERKEN “START TO TENNIS-LESSENREEKS”

• Korte lessenreeks : 10 lesuren (1uur/week of 2 uren/week)
  • Materiaal beschikbaar op onze Club (tennisracket en–ballen)
  • Snel tot spel komen
  • Kostprijs : 100 € voor 10 lesuren /minimun 4 deelnemers
  • Aansluiting Tennis Vlaanderen inbegrepen (verzekering)
  • Geen verplicht clublidgeld
  • Buiten de lesuren mag er, na reservatie, gratis gebruik worden gemaakt van de outdoorterreinen

KEEP ON TENNIS

Heb je na de Start to Tennis-lessen de smaak te pakken ?

Neem vervolglessen :

• Neem contact op met onze Club of laat je trainer weten dat je graag verder lessen wilt volgen.
  • Vanaf nu zal er wel (verminderd) lidgeld moeten worden betaald.

Sluit aan bij  onze clubactiviteiten :

• Wil je nieuwe sociale contacten leggen of ben je nog op zoek naar een tennispartner ?
  • Neem dan zeker eens deel aan één van onze activiteiten, informeer hiervoor onze TSB sportevenementen kalender.

Vragen, info en inschrijvingen : contacteer tsb.tennisschool@gmail.com